cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

DENK | cartoon

Inhoud 20
1876.

Drimble: Denk Management BV werd ooit als gevestigd in Herten (gemeente Roermond) vermeld - Ook als Stichting Administratiekantoor Denk Management in Swalmen (gemeente Roermond).----- De partijnaam 'DENK' komt wellicht dus van DENK Management in Roermond; een bedrijf waaraan de naam van de familie Öztürk verbonden is. Mustafa Öztürk nam in 2013 de leiding over.

-----

Branchevermelding: Financiële holdings. .----- Selçuk Öztürk heeft een aantal jaren geleden de kranten gehaald met de aan- en verkoop van onroerend goed (aankooppprijs en doorverkoopprijs) en de plotselinge omzetting van een zorginstelling in een horecavestiging. (bestemmingsplan gemeente).

----- De discussie over de feiten hierbij liep zo hoog op dat Öztürk het NRC-Handelsblad aanklaagde bij de rechter....

-----

De Tweede Kamer en voorzitter Arib ondertekenden een motie tegen de internet-DENK-partij-filmpjes.----- In deze filmpjes worden kamerleden van Turkse afkomst, die lid zijn van andere fracties, onder druk gezet.

----- Het gaat in de trant van "Je verloochent je afkomst door lid te zijn van die partijen." Het lijkt er dan iets op dat die mensen verraders zijn ...

----- 20.3.19 --- Opmerking: DENK heeft geen zetel in de Eerste Kamer gehaald....

----- 15.03.19

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud