cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken

spotpen.nl :

spotpen.nl doorzoeken op spotprenten - cartoons - karikaturen - illustraties

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Saoedi-Arabië Saudi Arabia moorden | cartoon

Inhoud 20
1809.

Medewerkers van de Turkse overheid hebben laten uitlekken dat ze video's en audio-opnamen als bewijs hebben; de journalist Jamal Khashoggi is vermoord in het Saoedische consulaat in Turkije (Istanboel).

Op de opnames zou te horen zijn dat Khashoggi wordt vastgehouden, gemarteld en tenslotte wordt vermoord en in stukken wordt gezaagd.

----- De Turken willen de opmames niet vrijgeven, omdat hun geheime dienst geheim wil houden hoe buitenlandse ambassades worden afgeluisterd.----- ----- De Saoedische journalist schreef kritisch over kroonprins Mohamed Bin Salman. . ----- Politieke schijnheiligheid: De Amerikaanse president Donald Trump blijft wapens leveren, zegt hij, omdat de wapens anders wel in China en Rusland worden gekocht. Hij wil juist dat de handel blijft doorgaan. ...... Hij zei wel dat er maatregelen zouden komen als er echte bewijzen zouden komen. ----- Politieke schijnheiligheid: Turkije en Saoedi-Arabië gaan samen een werkgroep samenstellen die gaat onderzoeken hoe het plotseling onzichtbaar worden van Khashoggi heeft kunnen gebeuren... (!!!!!) 13.10.18

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-berichten sturen
RRS-feed-logo
Terug naar de inhoud