cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Rollenspel | cartoon

Inhoud 23
2095.

Belasting - belastingen - belastingdienst -

----- ROLLENSPEL:gespeelde situatie (meestal een gesprekssituatie)-----

β€˜Wij voelen ons zwaar genaaid’, schrijven ouders in een bekendmaking of manifest.----- Na maanden en maanden zitten..... de door de balastingdienst gepiepelde ouders nog steeds zonder oplossing van hun problemen.-----

Enkele tienduizenden mensen werden door de blastingdienst ten onrechte beschuldigd van fraude bij de toelagen, bijv. voor de kinderopvang, die ze kregen

----- Veel mensen zitten nog steeds in geldnood, zijn hun baan of huis kwijt, liggen in scheiding of hebben andere moeilijkheden.

----- Zij roepen de Tweede Kamer op om meer helderheid vanuit de belastingdienst en behandelingen die goed zijn, af te dwingen.

----- De slachtoffers van de belastingdienst zijn zwaar teleurgesteld nu aan het daglicht gekomen is dat de afhandeling nog meer tijd gaat vergen..

----- Door de belastingdienst werden bepaalde bevolkingsgroepen al bij voorbaat als een (mogelijke) fraudeur gekenmerkt.

----- Ze moesten grote bedragen terugbetalen en gingen er vaak aan onderdoor.

----- In vroegere tijden werd de belastingdienst er weleens van beticht dat ze belastinggeld lieten liggen.

----- Wellicht is men cynisch geworden en heeft men alleen nog maar de targets (de doelen, de binnen te halen sommen geld, de ophaaldoelen etc.) voor ogen gehad.. Vermoedelijk heeft men de gemakkelijkste, meestal onschuldige prooien daarvoor uitgezocht.

Zie ook -c-22 || Onderbuikgevoel

----- 20.08.20

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud