cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Prinsen Charles en Andrew Groot-Brittannië

Inhoud 22
1987. Vertaling:

Iedere samenleving (cultuur) heeft zijn eigen gebruiken (gewoontes) en tradities....----- Prince Andrew ontkende allerlei zaken in een opzienbarend interview met Emily Maitlis voor BBC’s Newsnight.----- In dat vraaggesprek werd hij aan de tand gevoeld over zijn relatie met de in ongenade gevallen financier Jeffrey Epstein, die als pedoseksueel ontluisterd werd en nadien zelfmoord pleegde.....----- De prins benadrukte dat hij op de feestjes van Epstein met geen enkele vrouw, die door Epstein waar dan ook gemanipuleerd werd, seks had.----- Hij gaf wel toe dat hij in Epsteins beruchte jet, met de bijnaam 'the Lolita Express', meegevlogen was en dat hij op zijn privé-eiland, in zijn huis in Palm Beach en in zijn herenhuis in New York gebleven was...----- Prins Andrew wordt door een indertijd 17-jarige vrouw beschuldigd van seksuele escapades met haar.

De prins noemde Epsteins gedrag onbetamelijk (unbecoming). De interviewster zei zoiets als:"Niet misdadig? Het was toch seks met minderjarigen, kinderen nog...!".

----- Door in te gaan op het interview en zijn onhandige uitingen hierbij, heeft hij zichzelf waarschijnlijk verdachter gemaakt.

----- 18.11.19

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud