cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Ongehoord Nederland | cartoon

Inhoud 22
2040.

Arnold Karskens (1954) is beroepsmatig vooral als oorlogsverslaggever en onderzoeksjournalist in de weer geweest.----- In 2019 richtte hij de omroep 'Ongehoord Nederland' op. Hij wil, in afwachting van officieel verleende zendtijd, alvast op internet beginnen.

----- WNL was, op initiatief van Sjuul Paradijs (Telegraaf), hem in 2009 al voorgegaan in omroepland. Ze heetten eerst 'Wakker Nederland'. Nu moet de afkorting als 'Wij Nederland' gelezen worden.

----- In 2009 was PowNed eveneens ontstaan op initiatief van de internetsite GeenStijl en News Media (Toen รณรณk van de Telegraaf Media Groep).


-----

Deze omroepen zeggen dat ze een nieuw geluid willen laten horen; meer op rechts..----- Zij vinden dat de mensen, de meningen en de sfeer van oude partijstructuren ( bijv. PvdA en CDA) te veel via de oudere omroepen en de NOS tot uiting komen.

----- Ondanks fusies tussen oudere omroepen zijn er veel omroepen; dus ook veel 'geheven vingertjes' met de bijbehorende kritiek en meningen.

----- Door de regie van de erboven hangende NPO gaan de omroepen trouwens steeds meer op productiebedrijven lijken, die zich vaak aan dezelfde spelregels houden..

----- . 03.03.20

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud