cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken

spotpen.nl :

spotpen.nl doorzoeken op spotprenten - cartoons - karikaturen - illustraties

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Marco Bakker zanger operazanger | cartoon

Inhoud 19
1716.

Marco Bakker (1938) is een operazanger. Hij kwam als zanger ook weleens op de tv. Ook presenteerde hij af en toe programma's op de radio.

Bakker werd in Beverwijk geboren. ----- -----

8 juni 1998 :Voor de rechtbank in Amsterdam moest de zanger zich verantwoorden voor het onder invloed van alcohol doodrijden van een 38-jarige vrouw in een parkeergarage; minstens tien glazen drank had hij genuttigd (Het was ... wodka en whisky! Ook dat ook nog...). Tijdens die zitting was het vonnis een half jaar gevangenis of een half jaar taakstraf.

----- Bakker ging vroeger zelf in Mini's racen op het circuit in Zandvoort.. Hij kreeg er de bijnaam 'de Brokkenpiloot'. ----- ----- ----- ----- Nu krijgt deze beruchte verkeersdeelnemer een straat die naar hem vernoemd wordt. ----- ----- ----- De Vereniging voor Verkeersslachtoffers vindt het maar niks dat Beverwijk een weg Marco Bakker-straat wil noemen. De vereniging vindt dat een zanger met zo'n beroerd verkeersverleden dit niet verdient. Zeker als men beseft dat verkeer met verantwoord, veilig gedrag te maken heeft. ----- ----- ----- nu.nl: De nabestaanden van de verongelukte vrouw hebben geen bezwaar tegen de naamgeving en maken zich niet druk over de ophef. Men had hen misschien wel iets kunnen vragen...(?).----- Misschien straatnamen nemen van verongelukte verkeersdeelnemers? 06.04.18

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-berichten sturen
RRS-feed-logo
Terug naar de inhoud