cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Baudet | cartoon Thierry

Inhoud 23
2145.

In Forum voor de Democratie is de pleuris uitgebroken..----- In de jongerenafdeling werden de in verhullende taal geuite termen van Baudet in harde onthullende racistische en anti-semitische tweets en apps uitgewisseld.

----- Veel redelijk denkende mensen protesteerden en wilden Thierry zelfs uit de partij zetten (het huidige bestuur bijv.). De advocaat Hiddema verliet de Tweede Kamer.

----- Als je de verstandige, redelijke mensen uit de partijtop wegjaagt, ben je onverstandig .... met wel erg vรฉรฉl eigendunk bezig.

----- Als hij alleen zelf nog in de top over is, kan hij de mensen aantrekken die hij zelf wil; nรฉt als Wilders in de PVV doet.

----- Eerst meldde Baudet dat hij zich terugtrok en alleen als lijstduwer op de lijst door wilde gaan.

----- Later kwam hij daarop terug en hij wil nu als lijsttrekker doorgaan.

----- Nu wil hij de leden laten kiezen en de partij opsplitsen.

----- 'Le Baudet' denkt dat hij het met zijn populariteit wel zal redden bij zo'n leidersverkiezing. Dit is handig gedacht.

----- De op de rechterflank als politicus steeds in te huren Joost Eerdmans was zich al warm aan het draaien om als nieuwe lijsttrekker te fungeren. .... Joost is nu รณรณk weggelopen.....

----- De Wijze Uil van Minerva, ► cartoon 1880, waarover Baudet vroeger ooit met trots sprak bij een verkiezingsoverwinning, raakt in de verdrukking bij al het onverstandige gekrakeel.

----- ร“รณk een partij op rechts kan normaal gesproken verstandig met interne democratie omgaan; Thierry kon het tot nu toe echter niet.

----- Le baudet; Frans voor 'de ezel' (hengst).

----- 26.11.20

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud