cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Baudet | cartoon Thierry

Inhoud 23
2145.

In Forum voor de Democratie is de pleuris uitgebroken..


----- In de jongerenafdeling werden de in verhullende taal geuite termen van Baudet in harde onthullende racistische en anti-semitische tweets en apps uitgewisseld.
----- Veel redelijk denkende mensen protesteerden en wilden Thierry zelfs uit de partij zetten (het huidige bestuur bijv.). De advocaat Hiddema verliet de Tweede Kamer.
----- Als je de verstandige, redelijke mensen uit de partijtop wegjaagt, ben je onverstandig .... met wel erg véél eigendunk bezig.
----- Als hij alleen zelf nog in de top over is, kan hij de mensen aantrekken die hij zelf wil; nét als Wilders in de PVV doet.
----- Eerst meldde Baudet dat hij zich terugtrok en alleen als lijstduwer op de lijst door wilde gaan.
----- Later kwam hij daarop terug en hij wil nu als lijsttrekker doorgaan.
----- Nu wil hij de leden laten kiezen en de partij opsplitsen.
----- 'Le Baudet' denkt dat hij het met zijn populariteit wel zal redden bij zo'n leidersverkiezing. Dit is handig gedacht.
----- De op de rechterflank als politicus steeds in te huren Joost Eerdmans was zich al warm aan het draaien om als nieuwe lijsttrekker te fungeren. .... Joost is nu óók weggelopen.....
----- De Wijze Uil van Minerva, ► cartoon 1880, waarover Baudet vroeger ooit met trots sprak bij een verkiezingsoverwinning, raakt in de verdrukking bij al het onverstandige gekrakeel.
----- ----- Óók een partij op rechts kan normaal gesproken verstandig met interne democratie omgaan; Thierry kon het tot nu toe echter niet.----- Le baudet; Frans voor 'de ezel' (hengst). 26.11.20

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud