cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Hitte golf 2019 | cartoon

Inhoud 21
1933.

De temperatuur kwam in Nederland een paar dagen hoger dan 40°C.


----- Op ÊÊn meetstation in Limburg heeft men 40,1°C graden gemeten. Een dag ervoor werd op een ander weerstation zelfs 40,7°C gemeten.

----- Deze temperaturen werden nog nooit gemeten.

Deze 40 graden-dagen zijn historische dagen, maar zijn in feite ook treurige dagen.----- Alleen de wijnboeren, zwembad-directeuren, strandtent-uitbaters etc. en enkele nutteloze zaken-exploitanten kijken vrolijk.

----- Een gevolgtrekking van weerkundigen na allerlei metingen: Op 98 procent van de wereldbol was het de laatste eeuw (ruim 100 jaar) warmer dan de 2000 jaar ervoor. De opwarmingssnelheid van de atmosfeer over de gehele aarde is bizar te noemen; ongekend dus.Vanaf het begin van de jaartelling waren er ook extremere koude- en warmteperiodes, maar die kwamen lokaler voor en niet over de hele wereld.
.

----- Het bewijs dat de oorzaak van de opwarming in de handelingen van de mensheid gezocht moet worden, wordt steeds sterker.

----- Klimaatsceptici zoals Baudet zullen wellicht door vals INTELLECTUALISME en eigenwaan gedreven hun beweringen vol proberen te houden.----- 👀► c-1766 Hitte-2018

----- 27.07.19

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud