cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Dracula's angst - cartoon bloeddorstig

Inhoud 21
1947.

Er zijn gevaarlijke muggensoorten op weg naar Nederland----- Warmte : In het verleden was het steeds te koel voor de โ€˜akeligeโ€™ muggen, maar door het warmer worden van ons klimaat, verspreiden allerlei tropische typen (de bacteriรซn- en virussenverspreiders) zich steeds verder naar het noorden.----- Een drager van een besmettelijke virusziekte uit (bijvoorbeeld) Afrika, die net terug is, hoeft hier maar gestoken te worden door een mug die zoโ€™n virus kan overdragen en ... die mug kan weer andere mensen besmetten door die weer te steken.

----- Doordat zoveel vakantie vierende mensen steeds maar weer aan het reizen zijn, komt dit besmettingsgevaar steeds dichterbij.

-----

ALARM ! : Als het hier gemiddeld warmer wordt, kan รณรณk de oer-Nederlandse huissteekmug ziekten van de ene mens op de andere mens overdragen.----- Een steek van deze mug is nu in een gemiddeld gematigd weertype ongevaarlijk.

----- Bij een warmer klimaat kan de normale mug, die ons op onze slaapkamers lastigvalt, het westnijlvirus verspreiden. Dit virus veroorzaakt bij overdracht steeds weer de westnijlziekte.....

----- In Zuid-Europa was het in het verleden jaar al zover....

----- 25.08.19

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud