cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

bol.com | cartoon

Inhoud 22
2034.

Vrijheid van meningsuiting? Gewetenloosheid? Het niet willen weten? Zakelijke gemakzucht? Of..... cynische zakelijkheid?----- Dubieuze, valse, geniepige boeken van nazischrijvers, zoals de oorlogsmisdadigers Himmler en Streicher, worden verkocht in de internetwinkels van bol.com en amazon.com.

----- Het Auschwitz Memorial-museum vroeg om ze te verwijderen, maar de bedrijven negeren de oproep onder het mom van 'vrijheid van meningsuiting'.

-----

In het consumentenprogramma RADAR stond bol.com in zijn hemd door de levering, via een onderaannemer, van een tv die alleen in Hongarije werkte..----- Dit was een uit het buitenland goedkoop geΓ―mporteerde tv, volgens een deskundige. Het was een vorm van oplichting...., volgens die man, want de verkoper wist dat de tv niet zou werken.

----- Rekening en papieren van bol.com. Hoewel de betalingen en bestellingen onder de verantwoordelijkheid van bol.com vallen, haalde dat bedrijf zijn schouders op.

----- Na reclameren en terugsturen, kreeg de klant weer eenzelfde tv-toestel en ..... na veel gezanik kreeg de klant uiteindelijk zijn geld van de onderaannemer terug.

----- Bol.com bleef zijn schouder ophalen....

----- Mocht bol.com bovenstaande zaken betwijfelen, dan valt dit verhaal onder de 'vrijheid van meningsuiting'.

----- 23.02.20

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud