cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

bill clinton| cartoon

Inhoud 22
2050.

William Jefferson (Bill) Clinton (1946) is lid van de Democratische Partij (USA). Hij bekleedde het presidentschap van de USA van 1993 tot 2001. -

Bill Clinton doet mee aan een documentaire.

De documentaire gaat over het presidentschap in de USA.----- Hij is zakelijk betrokken bij de productie; bijvoorbeeld de financiรซle zaken..

----- 1998 - De sffaire Lewinsky : het beeld van Clinton met een sigaar, waarmee hij seksuele handelingen verricht zou hebben, en de blauwe jurk van Lewinsky is bij velen in het geheugen blijven hangen....----- Clinton zei onder ede dat hij geen seksuele betrekkingen met Lewinsky had gehad. In januari 1998 kwam de affaire in de media.----- Een half jaar later kwam hij terug op die verklaring.. Meineed? De president gaf op nationale televisie toe dat hij het volk, zijn ministers en zijn medewerkers 7 maanden lang voor het lapje gehouden had..

----- Er volgde een afzettingsprocedure, omdat hij volgens zijn tegenstanders meineed zou hebben gepleegd.

----- Clinton beweerde echter dat van overspel geen sprake was: โ€˜orale seksโ€™ hoorde volgens hem niet thuis in de categorie โ€˜seksโ€™. De acties waren bij hem uitgevoerd en hij was naar eigen zeggen zelf passief gebleven. Clinton werd tenslotte vrijgesproken van de aantijgingen.

----- Orale seks : de geslachtsdelen worden met de mond gestimuleerd. 08.05.2020

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud