cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Advocaaat cartoon advocate | cartoon

Inhoud 22
2001.

Inez Weski is de advocaat van Ridouan Taghi .----- Ze reageert voorlopig niet op de arrestatie van haar cliรซnt in het Midden-Oosten (Dubai).

----- Hoewel ze in oktober j.l. bekend maakte dat ze de boef niet langer zou verdedigen in het Marengo-proces, is ze nog steeds zijn advocaat.

-----

In het proces Marengo werd de man bij verstek vervolgd.----- Ze wilde niet langer de verdediging voor de man voeren in het proces Marengo, omdat ze vond dat het geen eerlijk proces was.

-----

Inez Weski (1955) behaalde haar titel 'meester in de rechten' aan de universiteit in Rotterdam. In 1978 volgde de beรซdiging als advocaat. Vanaf die tijd werkt ze in het advocatenkantoor dat in 1976 door haar zus opgericht werd (Miriam Weski).-----

Ze voerde de verdediging voor figuren als Desi Bouterse en Guus Kouwenhoven.----- Vanaf 2006 is ze een advocaat van Desi Bouterse. Die heeft ze in Nederland verdedigd in drugssmokkelzaken.

----- Diezelfde Bouterse is dit jaar als president in Suriname veroordeeld voor betrokkenheid bij de Decembermoorden in 1982, maar zal wellicht niet de bajes indraaien. (..?..)

----- Mascara: make-upvloeistof om de oogwimpers en mogelijk ook de wenkbrauwen een accent en kleur te geven..

----- Maskerade: vermomming, gemaskerd feest etc.

----- 17.12.19

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud